While golek-goleking watching Thomas Cup yang bisa buat putus jantung…

Me: Pot pet pot pet..ee tak fit ni player Msia. Even program mentor pun, kena kuruskan badan utk fit menyanyi. Inikan pulak atlit negara.. Haruslah kurus, baru bleh aktif dan bebas bergerak. And fit utk bagi smash ala-ala membunuh. Pot pet pot pet pot pet lagi.

MNI: [Begerak-gerak yang mengganggu konsentrasi saya ]….

Me: Abang nak pegi mana ni?

MNI : Nak pegi main Facebook.

Me : Erk.

Bolehh?? See what FB can do to us.
[Pegi main Facebook. Kehkhke  mcam nak kuar umah gi court main badminton je bunyiknya ;p ]

Past sentence: Im selling my HTC HD2. 5 months in hand, excellent condition, still under warranty. Will post it in later entry. If ada sesiapa berminat, you are so welcome to email me ok [shazrenshah@yahoo.com]
Reason of selling : Saya sudah jemu pakai touch smart phone. Before HD2, I used the Touch Diamond baby for about 2 years. Campur HD2 about 5 months, dah 2 tahun setengah pakai touch phone. So sakrang saya nak pakai phone ada keypad smula. Hiks. I have this penyakit, kalau tiba-tiba jemu, memang jemu lah jawapannya.

Advertisements