1. Balik Melaka malam ni (Ohh mama suda merajuk asyik balik rumah bakal mentua, tapi JB takmo balik. Huuhh). Tak sempat OK nak balik JB. Sebab Sabtu kena gi KL, then Ahad nak balik Miri lagi.
  2. Our baju nikah are ready ! Whee. Lalalala. Gonna pick them up on Saturday.
  3. The banner and bunting are also ready ! Yeay. Also pick up on Saturday. (Silalah aku show off dgn design banner & bunting ini. Hohh lepas aku komplen 4 kali, ni lah yangb terbaik we could get. Banner plus bunting for RM250)
  4. Tengok Pisau Cukur
  5. Tengok 2012
  6. Uruskan opening kedai kami 🙂
  7. Oldtown kopitian is a must ! Sila kata aku jakun. Memang di Miri, tade coffee sehebat rasa oldtown itu.

banner final

bunting-final

Past Sentence: Yang buat aku benar-benar nak balik, ialah sebab nak tengok wayang ! Haha. Taknak aku masuk cinema kat Miri yang ada tikus jalan-jlan. Disamping screen yang boleh minimise. Like errk wtf kan?

Tata.

Advertisements