Dah 4 hari habes the detox program. But because the wheather these days are not plesant, so erin’s mood turut swings like gila. Menyebabkan perasan malas walaupun knonya sudah detox dengan jayanya. Seriously, aku hangin betul 2-3 hari ni. In the end alam maya ni lah jugak tempat aku release segala kucar kacir kepala otak ini. Ececece.

So how did my detox go? Harus kah aku berkata jujur di sini.. Uuhh.

Conclusion: Very MINOR changes. It was not like WOW after detox I m super healthy and lompat-lompat tanpa henti. Impact sangat minimum atau mungkin aku malas nak sedar sebab aku bad mood gila dah 3 hari ini.

  • Badan terasa ringan. Yeay! Errr NOT that I lost weight oke! (Betapa aku bermimpi utk kurus after detox, but tenyata hampa. Dang!). Ini ringan yang kau rasa badan tak sembab atau tepu. Before this I felt senak all over the body.
  • Aku da boleh focus on my work for continous 2 hour non-stop. Before this, 30 mins je, aku harus seperti cacing kepanasan. Nak milo lah, nescafe la hape..(Have u heard of sitting max of 45 mins in front of PC. Then harus buat regangan ke hape. Uhh macam aku kesah nak regang-regang bagai)
  • Tidur menjadi semakin sukar. Mengikut kata buku, its because of increase in metabolism rate. Tipu seyh! Kalau increase, knapa aku tak kurus by 2-3 kg pun!
  • Kulit tidak menjadik radiance pun! Isskhh. Infact ada bny breakouts ade le. Bukan glow glow skin cantek ok. Nasib breakouts bukan di bahagian muka. Again, mengikut kata buku, itu tandanya toxin-toxin degil berlumba-lumba melepskan diri daripada badan!
  • No improvement in bowel movement. Sebab aku tak suka minum air putih. Kau bagi lah Bio Aura ke hape, aku tetap tak suka.

Thats all I can think of for now. My detox tak brapa nak berkesan perhaps because kurang air. So, sapa yang berniat nak detox tu, minumlah air sampai buncit perut ya.

Chiao.

Past sentence: Aku sunguh berangin these few days. Sebab aku terasa hati. And now, dia pun mahu berangin sama? Like.. eh aku yang terasa hati ke siapa ni. Erk.

Advertisements