I had not thought of having a beriya-iya henna for our big day. Reason:

  • I am just too lazy to wait for it to dry. Which at least an overnight to get a good colour. If pakai simple-simple nya design, I can still tido tegolek-golek lagi. Dah kalau pakai berbunga bagai, bebelit-belit design nya, haruslah aku tido tegakk je kaki dan tangan?
  • I am a lazy bump. Again, my fingers hardly surf the internet to find any good henna designer.
  • I dont want to spend a lot on henna yang tahan like for 2 weeks? Pakai inai pokok lagi save kannn? Warna pun cantik I tell you.

And hey, ya right ! Knowing me yang  konon je cakap takmo itu dan ini, I ended up with this one ! Haha. Sila kata aku over. Which apparently yes, I am ;p Aku pun tak sedar, tiba-tiba dah call Ms Seetha pembuat Henna, book date,confirm and tanpar sedar begitu laju aku mem-maybankk2u deposit.

To Johor bride to be:

I got this for RM280 (for hands and feet. Hands up to wrist)

Ms. Seetha Laxmi 019 7086971, No 9A Jln Titiwangsa 3/2,Tmn Tampoi Indah, JB

www.seethas.com.my. She own a bridal for Indian. So sagt pakar buat ini henna.

DSC_5091

DSC_5095

Past sentence: Wehh bapa harga henna average ni. Aku kena tipu ka, or harga ini reasonable. Mana wa tau kan, tak penah kawen lagi. Kehkhe.

Advertisements