3060276928_cac862eaf6

3rd day of my detox program. And how am i feeling so far…?

TAKDE PERUBAHAN PUN !!

Tak bertambah cargas pun..tak bertambah riang gembira pun..tak semakin cantik pun kulitku.. Kehkhe.

Gila ape, baru 3 hari ok. It is stated on the box – 7days Juvanex detox program. Maka haruslah tunggu lagi 4 hari. But I do feel some of the kesan-kesan, yang dikatakan sebagai tubuh badan sedang melawan-lawan dan berperang untk mengeluarkan segala toksin di dalam badan. Contohnya:

  1. Kelesuan yang amat sangat. Asal balik keja je aku tegolek di sofa, takmo bangun-bangun dah rasanya.
  2. Mengantuk yang dasyat. Datang office, on PC je terus sangap sangap dan sangap sampai nak balik keja. Siap merah-merah dan berair mata tahan mengantuk ok. Gila ada satu ketika tu, I did tesengguk ok. Dang! Ohho my cubicle is right on the main lalu-lalang area.
  3. Cepat marah – Iya, aku tahu aku memang pemarah orangnya. But these 3 days, makin menjadi pulak tahap amarah aku ni. Grrrrr.
  4. Lidah mcam bersalut – Eeeeww like rasa metalik dalam mulut. It feels macam licin-licin, pastu kadang2 dehydrated. Hauuss ok.

Apa-apa pun, I think cara pemakanan aku tak brapa nak membantu. First, I dont drink plenty of plain water. Aku kan tak minum air putih. Uek. Pastu makan plak, aku bantai hari-hari makan sambal ikan bilis. Apa kes kan. (But buku tu kata tak perlu tukar program diet. Dah aku suka makan sambal, camno lah jang? )

Lets see how it goes in 4 more days ok.

Past sentence : Free seats Air Asia is back. Kalau sanggup, tunggu le midnyte ni, diorang open for booking. Ouch we have a long traveling list next year. Harus harus beli tiket awal. (Selalu kutuk AA ni, but beli gak tiket kan. Bluek)

Advertisements