I somehow couldn’t make up my mind on which layout to use. Hoh sudah 4 kali tuka, but still I hate it ! Tak suka oke layout penuh-penuh serabut mata saya melihatnya. Ok, back to my very first layout when I started blogging. Period.

Cuaca begitu mendung sekali. Begitu juga dengan mood saya pada hari ini. Aku ialah seperti menaga dan mahu makan orang. Perhaps sebab aku sengap tatau nak buat sementara tunggu flight to JB tonyte. Ouuh let me tell u something bout this A**A*** thingy. As usual, I blardy hate their service in terms of the schedule. This is my second time already, they simply changed flight time without even a notice! Shhhh aku rasa macam nak boikot sahaje mereka, akan tetapi tambang mereka ialah murah. So howww laa? (Ok, what do u expect from a low fare flight ryteee? Iya baik baik, Saya faham)

Luckily I checked my flight status online. Thats how I knew it’s changed from 6pm to 8pm. Haa padan lah sesiapa yang tak tahu tu, melangok kat airport for 2 blardy hours. Ouuh harus boleh golek2 di sofa tengok TV dalam masa 2 jam iya.

Went to office this morning sebab nak tunjuk rajin , but the network was down! So I couldnt finish my work and headed back for Hindustan instead. Sudah lama tidak menonton ok.

Ok, aku sudah merapu here and there. Perut sudah lapar and better to get something for my stomach. Will be meeting En MNI tonyte in JB (Iya, he went back to KL last Thursday, which sepatutnya dia balik ngan aku hari ni. But had meeting and zassz dia balik dulu tinggalkan aku. Naseb baik dia ada effort utk still dtg JB malam ini. Jika tidak, waa amik video sorang2 lah esok, and padamkan shopping2 Singapore dari mimpi. Hiks)

Toodles~

Advertisements