Gosh I miss him. Sila behenti sekarang jika kau rasa takmo baca entry unsur gedix yang penuh emosi.

Hoh. Im just missing him. That’s it. This is what will happen, if you are so attached to someone. Bila dia takde, u just feel the whole world turns so wrong. Iya, sila kata aku gedik sebab tak sampai pun several hours he left, and aku seperti melayang dan meroyan.

Dan for the first time, I didnt prepare anything for iftar. Makan apa yang ada kat umah je. (Kalau gini, boleh capai hilang 5kg ke kan sempena posa ni. Hoh)

The last menu that we had yesterday:

Temp4

  1. Homemade spaghetti bolognese: Gigih pegi cari segala bahan bagai, konon nak bagi rasa betul2 Italian. Oh tingginya cita-cita.Cuma apakan daya, tekakku ini mmg tak brapa nak gemar mkn benda alah panjang2 ni. Even En MNI also isnt into this dish. Mkn cekut-cekut je, pastu dah. (Sape ntah yg knon nak mkn Italian. Itu pun suh aku masak nasi ngan lauk jugak. I was like – haa mkn spaghetti, pastu nak nasik lagi? Aiyoo besar mana perut awk ni yang? ) Dia ialah kena mkn nasik jugaklah, letak la pape mak nenek ats meja, dia cekut2 je, then he’ll go for rice.
  2. Homemade chicken wantan: Ni cubaan pertama aku. Not bad at all! Hehe. Mkn minum2 petang pun layan.
  3. Homemade pizza: Tak brapa nak home made la. Beli instant, then bake at home. Homemade la kan?
  4. Bazaar made beef kebab: Ni out of menu la. Tiba2 ada makanan Tarbush plak. That was supposed to be eaten masa sahur semalam. Tapi aku terjaga kol 5 pagi. Kem salam je la kat kebab tu. That’s y heated it for iftar.
  5. Always my favourite Milk Bubble Tea – Yam Flavour!! Ouuuhhh yummy, so refreshing and menguja diri.

Dah itu saja. Menu hari ni takyah cita, sebab aku mkn cekut-cekut, pastu tengok detective conan,terawikh sendiri, pastu skrang aku ialah nak tido. And it’s freaking 8.37pm. I cannot take it, misery lah saya. And oh, his mom is getting better. Alhamdulillah. Hope she’ll fully recover and be healthy as usual.

Advertisements