Lagi perihal perkahwinan yang berlaku baru-baru ini.

 Kan I was on a long so called holidays for the past 2 weeks. I attended my KL department team building, which was oh sangat best tak terperi! The pics are yet to be uploaded. Kami ada gala dinner yang super happening. Oh bukan itu motif entry kali ini ye.

 Memandangkan the team building was held in Melaka, maka weekend itu aku menghabiskan hari cuti di ruman bakal mentua. Dah macam 2nd house pun umah mereka, sampaikan mama selalu sound aku, kata aku takmo balik JB sebab asyik balik Melaka. Apekah? Saya bukan anak durhaka tau ma.. Huuuhu. Dua-dua pun aku mesti balik, kalau aku balik semenanjung.

 Oh bukan itu jugak motif entry ini.

 Nak dijadikan cerita, hari Ahad ssebelum both of us went back to Miri (flight pukul 840pm), kami gi jalan-jalan ke Dataran Pahlawan. Dalam kepala otak aku mmg dah set nak beli jam baru. Reason: saja nak treat diri sendiri memandangkan ada rezki lebih dari company bulan ini.

 So kacinnggg. Dah beli jam baru. Yeay! Di samping itu dapat free make over, and photoshoot and dapat 1 print gamba photo shoot sebab spent more than a certain amount kat Makhkota Parade itu.

Maka kami balik dengan riang gembira lah. Aku la suka, dapat free make over, set rambut free. Haa I loike!

 Tengah siap-siap nak gi airport tu, aku dengan spontan nya cakap kat bakal MIL,‘makcik, boleh tak saya nak amik balik make up set yg sepatunya jadik hantaran kawen tu. Saya rasa nak pakai raya lah’ Hooho. (Oh suma brg hantaran dah ada kat rumah Melaka).

Maka dah selamat lah aku pakai set make up ni yang sepatutnya jadik hantaran kawen. LOL. Aku siap bagi jam yang aku beli tu sebagai replacement set make up tu. Apekah? Aku meroyan pada ketika itu (sebab baru lps make over kan), miang aku nak pakai set make up baru. Hamikkk. Adakah perlu beli make-up set baru utk hantaran nanti? Entah la aku tidah tahu. En MNI hanya menggeleng kepala tgk aku bawak set make up baru hand carry oke, balik ke Miri. Haaha.

284082

Memacam hal betul bila dah counting days ni kan. Hiks. Ada lagi cerita yg tak masuk dek akal di ketika saat getir 3 months sebelum wedding ni. Nenantilah aku cita.

 Apa nak mkn buka posa hari ni heh?

Advertisements