No, im not being judgmental here. Just to share how it feels when u r blardy tired and you see so many kind of people which makes your stomach goes ichy. Ada kena mengena kah dengan perut. Which ever part yang boleh sakit dan gatal lah oke.

Tempat kejadian: Gym

I was a gym-goer back then. Tetapi sekrang berperangai malas dan lagi suka golek-golek depan TV. Selepas itu komplen kenapa tak kurus2. Hoh.

I like the steps machine and it would be my first ride whenever I enter that confined gym area. Tak best oke gym sini I tell ya. Selalunya after the steps, I’ll go for the ski followed by treadmill. Then depends if I feel like doing some weights, then aku buat lah. Kalau tak, balik umah sambung golek-golek.

Things yang membuakkan darah serta bikin aku menggelupur hari ini:

  1. Perlu kah kau main-main dengan machine ski itu. If you want to really exercise. Then freaking do it la dude. Yang kau dok lipat-lipat kaki kat machine itu, pastu kau agkt stretch tangan bagai, what the heck is it for? Its a cardio machine for God sake. Kau nak strech bagai, go for the right one lah. Disebabkan oleh kau yang macam itik pulang petang, makan angin atas machine itu, other people would have to wait and waste their time nak tgu kau sampai ke destinasi makan angin kau kah? Menaga sungguh aku oke. And HE is a SHE. You get me?
  2. Do you have to go urrghh, arggh, ahhh, eerghhhh and all those uuuhh aahhhh sound? I freakin’ hate it. Even though Im deaf with my earphone on, I still can hear this kind of sound. So annoying babe. Boleh tak angkat weights tu senyap-senyap?
  3. And paling tak tahan, when there are people who take off their shirts; just to see themselves on the huge mirror  and expose their six pack abs to public! Oh boy. Kalau sekali sekala mereka mengagkat baju itu, mungkin mata nakal aku ni tertoleh dan mencuri pandang lah kan. Because yess I know you guys have that freakin six pack. Dah hari-hari muka kau kat gym tu ada kemungkinan berkhemah di situ. Tapi kalau angkat baju setiap kali lepas angkat weights of 15 repetition, apa kejadahnya! You spend more time looking at the mirror that working out man!

6b21c979c32fab96

Oh maaf atas entry berbaur perasaan tidak stable ini. Aku sakit gigi. Sebab itu emosi. Ehhehe.

Past sentence: Esok balik KL. Yeay!

Advertisements