I was blog hopping here and there until my attention was caught here.

Dan aku mulai sedar dah gelabah. That blog is about a bride-to-be yang sudah menghitung hari dan membuat persediaan. Dan apabila kulihat her wedding date, oh hampir sama dengan tarikh kami. But dia macam dah plan and prepare banyak benda.

Aku masih ting-tong di sini. Jauh dari family and tak berapa nak buat preparation; alasan jauh. Ngehehe. But actually, I had prepared here and there before touched Miri coz I know the fact that once I’m here, confirm stranded dengan sangat lama and pukol brapa lah nak balik Semenanjung buat persiapan bagai.Oh cubaan utk menydapkan hati namanya ini. Tetapi itu aku prepare macam main pondok-pondok je lah.

Maka, aku mulalah list down apa yang patut seperti di sidebar itu. Aku copy and paste je dari blog itu (dah mintak pemission oke!). And I will ensure everything will smoothly done on time and memuaskan hati semua InsyaAllah. Memang tau takleh puaskan hati semua. Tak kesah. Janji aku puas hati. Majlis kami kan? Urgh aku ialah wedding planner utk majlis sendiri which even mama pun tak campur hal pemilihan bagai ini semua. Dari bridal,kad, makan, khemah, hiasan, pahar semua- all on my shoulder. Mahu tak pening kepala.

Haiyak.

Past Sentence: Tak sempat amik gamba tragedy Orked dan kereta buruan itu. Sebab En MNI dah terbang balik KL, tinggalkan aku tekontang kanting di sini. Takpe takpe…

Advertisements