Apabila hati runsing, fikiran kusut, diri tak terurus, dan kekasih hati takde di sisi, eating might be a temporary solution. That’s what I’ve been doing lately. Urghh spare the extra kgs story for next time. I am at the stage that never bother. (And now I feel the guilt. Darn).

Another treat of the day. Lunchie at the Padi House Jln P. Ramlee.

20090304_072

And the grilled chicken chop is not so bad.Its just the gravy yg tidak seberapa black-pepper taste.

20090304_073

The menu ranges from cantonies style, malay hawker style to western. And the price is reasonable. Tempat pula sangat cosy and sesuai utk besembang sebab taklah memekak sangat kawasan itu. Walaupun keta lalu lalang, but it’s better compared to dalam KLCC yang huru hara during lunch hour ryte. Oh I rarely could stand the hanky panky hectic rushing hour itu.

Esok sudah Thursday. I’ll be on leave on Friday.Hoooray! And dear MNI is coming back tomorrow. Lalalala~ Dan saya ialah akan balik JB bejumpa family minggu ini.

Well, tak boleh tahan nak cakap jugak pasal diet and whatnots. A friend of mine semalam dengan berterus terang nya berkata ‘ Kau tak pegi gym dah ye? Mmg cepat badan kau naik ni’. Wah sgt direct .Walaupun aku offended, but aku suka lah org beterus terang ni kan. Bukan senang Martians would want to be frank to Venusians on appearance ni. AKu siap berterima kasih lagi and cuba memotivate diri dengan kata-kata dia itu. Memang betul pun, aku freeze gym membership starting this month, so tak dapatlah aku work out bulan ini. Hemphh.

And I’m currently reading this.

20090304_074

Just went through up to chapter 3. But semua content so far is so true in totality! My goodness. How could a man wrote such book when he is 180 degrees berlainan dari kaum Hawa. Im amazed. I wouldn’t ask men to read this book because of course guys just dont read phychological books. But if you wish to improve communication and get what you want in a relationship, (dia dah tulis kat buku itu pun.Hohh) I suggest to just go through the pages k!

How I wish tomorrow is not a working day. Toodles~

Past sentence: Tajuk entry tiada kaitan dengan kehidupan hari ini.

Advertisements