Still not too late to recap my 2008 journey kan. It’s just the 4th day of 2009. Later baru cerita on 2009 oke~

Career –>Alhamdulillah. Got what I reckon is deserved. It was a tough year btw, but we managed to convince the management. New project? Comci comca. Tried to love and indulge myself in reservoir simulation. Knowing the fact that I would live my life dengan benda alah itu. Adalah kesan sedikit, which aku sudah mula menerima kenyataan yang aku harus bekerja dengan simulation.

Relationship –> Finally, I moved on! After aku heartbroken and rasa putus asa, malas, and taknak fikir langsung pasal relationship. At one stage, I felt so comfortable being single and tak kesah pun tidak mempunyai somebody to love and being loved. Waahh ayat aku. Because I felt life was more meaningful, simple, easy and senang buat keputusan bila single. Until En MNI came into picture and changed my life 180 degrees. I decided to move on setelah yakin aku dah get over my past. And somehow aku rasa aku bnyk berubah after knowing him. Org lain tak perasan lah mungkin, but aku tau la kan.I should thank him for this and I love him fullheartedly.

Asset/Liability –> Managed to get my dream car. Orked! Im not sure about others, I somehow feel it’s an achievement lah sebab penat lelah aku kerja tak sampai setahun, aku kuarkan Jazz itu. 100% my own titik peluh. Heh. I planned to own a house jugak this  year, but since En MNI telah menjadi part of my life story, plan hidup aku pun secara tak langsung berubah. Maka, aku tak jadi lah beli rumah dalam tahun 2008.

Family –> Not so good relationship with my Nilai’s family. Because aku ialah degil and aku amat susah nak berterus terang. Heh. Family Johor? Doing sooooo well. I love them to bits.

Friends –> Met my sama kepala frens in the company. Which makes life and job more interesting and fun. Kalaulah mereka tidak wujud di ofis, mati kering lah aku buat simulation dari pagi sampai petang sampai tua. Oh tidak. And the gedixs? We are still besties till forever. And I love them to bits too. (Just met them yesterday, cuma Dil and Seri, korang memang gedix tak dtg majlis aku kan. Hemmph)

Diet and exercise serta weight –> Berjaya reduce 7kgs in 5 months. Tapi bulan December ni aku gain balik 2kg. Siput betul.

Holiday –> Tak banyak berjalan pun in 2008. And all travellings are local. Tak best oke! Went to Tioman which was superb (sebab pergi dengan manusia yang best best belaka). Lagi? Went to Labuan, Langkawi hermm lagi apa ntah. All for business reasons (except for Tioman) but aku mengholidaykan diri. Oh 2009 harus target holiday overseas. Yeah.

Perasaan negative dalam diri –> Masih tidak mampu utk menyukai seorang makhluk yang aku memang tak boleh blah dari dulu itu. Aku allergic betul dangan makhluk ni, even aku cuba ukt menerima dia, masih tak mampu nak mengawal setan dalam hati aku ni utk terus membenci dia. Sorry babe, but memang takleh. Tengoklah 2009 macam mana.

That is all I can think of as for now. 2009 punya story? Coming up next oke! I am stii in holiday mood. Lama woo cuti. Harus ada momentum baru utk masuk ofis esok. Hemmph!

Advertisements