To watch this movie. 

Iyaa..aku tau lembab gila baru sekarang nak tengok.Aaaaaa. I was not into this movie before. Until adalah about 5 orang kept telling me this is a must-watch one. Modern romance movie yang a bit different compared to others. Sebab ia adalah sejenis vampire. Macam manalah rupanya bechenta dengan makhluk vampire ini. Aaaa nak tengok~ Tolong..aku ialah spesis yang jiwang. Hati bunga-bunga. Dan sangat suka melihat sesuatu yang begitu sweet. Di samping itu sentimental.Memang.Tapi mungkin people around me tak nampak kot ketamanan hati aku nih. Wah.

Maka esok aku harus pegi melihat sebelum ia pupus dari pawagam. En MNI, sila ikut sy oke.Wink wink~

Dan kami adalah Malay movie fans. Thats the common interest we share lah. Ada bederet juga cita Melayu yang harus dibagi sokongan. Tapi ada 2 hari saja sebelum I’m off for cuti-cuti Langkawi. 

And hari Sabtu ini ialah menentukan hidup mati aku yang lembik penat gila cari sponsor utk charity event kami. If semua bejaln lancar, alhamdulillah bebaloi lah sponsor yg bejumlah RM68 000 itu. Penat oke mau dapatkan duet. But only Rm20 000 is for charity, the rest adalah untuk di jolly semasa event.Betapa membazirnya sebenarnya dengan dalam keadaan economi yang semacam ini. Hah. But itulah dunia.

Anyhows, really hope its gonna be a success.

Esok ialah hari terakhir bekerja bagi tahun 2008. Hikhik. Korang yang lain, sila kerja rajin-rajin. Selamat Tahun Baru.Bynk gila kerja yg aku kene conclude before next year sebenanya, but aku nak wat pekak and enjoy cuti sampai tahun depan. Next year lah aku sambung heh. Whooots :p

Advertisements