” I don’t expect beautiful ladies to work hard or smart. Because others will work hard because of them. Motivated.They just have to dress up.”

Bukan aku kata, adalah org lain yg kata.

Haha. Lawak oke. Bedekah-dekah kitorang kat dalam workstation tadi. Maknanya ladies kat department aku tak cukup meow lah, sebab they need more ladies to get motivated. Waahh~ Agagga.(Mati aku kalau boss aku terhopping ke sini :p)

Btw, apabila ujung tahun menjelang tiba, out of sudden suma keja macam nak rush kan. Dan masa tu jugaklah ofis suma kosong pegi makan angin sana sini.And aku sudah terasa macam nak burst out, agak tertekan sedikit. Too many things – work, picisan work, charity work, personal, family – suma ialah sekarang. But suma org pun are facing the same thingy. No big deal babe.

Nak selit raya haji disini. It was great. Got to meet all the beloved relatives yang agak lama dah tak ketemu. And got to have my mom’s rendang, lodeh, kuah kacang. Ohh bliss. Tak sempat nak hamik gamba lah sebab ntah. Malas gila.

And only then I know how big En MNI’s family is. I thought cerita yang distorykan tentang family dia masih managable, tetapi aku ialah terkejut okeh. Meriah.

And ya, next week I’ll be going for training at Langkawi. It’s gonna be 3/4 holiday. 1/4 classes. Hoho. Bukan aku kata. Instructor yang kata. Hekhek. And after that I’ll be on long leave until next year Jan 4th.

And Im counting days. Nervous.

Advertisements