Oh Im kinda miss crystalmerah already. Been busy here and there, n didnt manage to spare some time even. Actually aku tidaklah sebok mana pun. Btw, I hate to say busy ke sibuk or whatnots. Everyone has their own 24 hours a day anyway. Sebenanye En MNI ialah ada kat KL for the past one week. Maka time was occupied lah kan of course. So Harni; dah tak sedey lah muka aku ni macam gamba in previous entry. Hakhak ;p

Monday-Wednesday

I had a course kat Bangi. Berulang-alik meredah traffic during peak hours. But I was melawan arus kesibukan jalan. So managable.

Malam Selasa, we had Kahirool’s birthday dinner at Bora Ombak. Sngat superb oke. Everything was planned and sponsored by his beloved fiancee-to-be si Wirr lahh. Aku pulak yg terharu dengan surprise dinner tu. ohh sangat romantika de amor diorang tu tau. En MNI, sy tau awk tak suka surprise, tapi saya suka tau. Heehe :p 

Thursday

Masuk opis dengan rasa bersalah. Sebab keja tak jalan dah 3 hari. Simulation tak run. Takde 1 case pun yang siap. But pukul 5 on the dot aku chow. Shoot to Sungei Wang. Shopping brg2 En MNI.

Friday

Aku dengan suka-suki telah amik cuti. Haha. Sebab Sarawak ialah cuti ari Jumaat. En MNI ialah free, so aku pun free kan dirilah. Ohoo.1 hari suntuk pegi survey barang,survey design,survey harga dan beli suma-suma yg di plan. Fullstop suma settle in one day. Lega. Memang kami dah set hari ini ialah hari tak boleh buat benda laen. Wajib settlekan hal-hal as planned. Dan berjaya~

Malam pegi gemukkan diri makan-makan di rumah Hikma.

Saturday

Open House di  Pandan Indah, Melawati, Bangi. But we managed to go 2 houses sahaja. Sebab jalan jam macam siput. Malamnya balik Nilai jumpa family beta settlekan hal-hal yg sudah diplan. Ohh sgt best jumpa adik kembar. Comey!

Sunday

Open House di Shah Alam. And juga Melawati tapi tak semat pegi. My fren arrived from Brunei. Me n En MNI were supposed to entertain him tapi aku ialah amaatt malas. Adoii he is here at the wrong timing. Last-last dia pandai-pandai bawak diri. Sedar-sedar he called telling me he was at Sungei Wang. Haa pandai pun bawak diri.Ekkee. Btw, this is his first time in Malaysia. Tu yang jakun tu. padahal lebih kurang je Brunei and Malaysia. 

Sent En MNI balik Miri. Tapi kat KL Sentral saje. Lagi time saving sebab he could just off 1 hour before his flight. kang kalau gi KLIA kena gerak awal lah bagai. Malas. Di samping itu, aku takmo balik dari airport sengsorang. Oh btw, aku kelentong my fren from Brunei tu kata aku kena hantar En MNI ke KLIA. So tak sempat nak jumpa dia. Hoho. Ye lah dah pukol 11 pun still nak ajak kuar minum. Memanglah aku malas. Aku spesis suka dok umah, Sekian trima kasih.

Sekarang

AKu kat umah berleisure-leisure. Sangat penat but aku suka je minggu ini. Tadi macam berat ati je En MNI nak balik. Haaihhhh. Missing him already lah. U know how it feels when u spent quite some time with this person, and suddenly org itu ialah takde. Maka memang terasa sangat dia takde kan. It’s like rasa incomplete camtu. Haa macam itulah aku rasa. Macam aneh je naik keta sorang2. Alaa aku tak suka perasaan ini oke! But kena jugak be understanding. Both of us have other responsibility jugak. Company tersayang needs us as well kan. Hakhak.

Esok

Aku nak tido sampai lebam. Pastu bangun, gi open house kat Gombak. Ohh tapi haruslah ke gym jugak. En MNI kata kalau kawen tak bole gemok. Bleyyhh???

Advertisements