I just hate today. Everything was kelam kabut.

  • My work did not progressing well. Aku bermalas-malasan padahal kerja melambak yg perlu disettlekan. Perhaps I am feeling de-motivated coz I hate my current job. I want to be in a project that I could focus on, ini aku kena cover melambak-lambak project yang aku sendiri tatau mana ujung mana pangkalnya. I need to chase on contractors who are super duper senior than me, and think of what do they expect from me. A baby engineer with 1 1/2 years experience. I am doomed.
  • When I reached home, I cooked for buka puasa. Oo ya I was fasting, have another 5 days to go. Hoo. I had sambal sotong, telur and sayur. But hell my sambal was extremely pedas. Sesungguhnya aku masak main campak-campak je. Camner nak rasa pon, dah kata puasa.
  • Ject and Enol lepak-ed with me at Putra Tom Yam. I had my usual neslo panas. And En Hassan dan juga Hafidz were there as well. When I reached home after lepak-ed, I couldn’t get into my house. I left my keys in En Hassan’s car. Naseb baik En Hassan masih bersifat kemanusiaan untuk berpatah palik dan menghantar kunci.
  • Apabila dapat kunci, didapati my housemate ada dalam umah rupa-rupanya. She didn’t hear aku menggendang pintu. Yang lembabnya aku ni, I didn’t even call her. what a slow me.
  • Apabila aku sedang bergayut dgn MNI, Ject n ENol were lepaking at the hall. Tiba-tiba aku nak keluar bilik, pintu bilik aku terkunci. Tak dapat dikesan dari luar atau dalam. The keys are with them outside of my room. Dicuba-cuba masih tak boleh buka. It was stucked. Pintu itu ialah rosak. Enol, with her full strentgh melanggar pintu dengan badannya. AKibatnye, the door was opened tp pintu itu tidak boleh diguna pakai lg. Maka, aku kena tuka tombol baru if I wish to keep my room locked whenever I am not around.
  • I had lots of coffee. Maka aku susah nak tido. Esok keja n ada meeting. Konfem aku mengantuk ya amat.

I will try to sleep. Please, tido itu satu nikmat.

Advertisements